خرید زعفران عمده برای رستوران ها با قیمت ارزان
باوجودآنکه زعفران تقریباً یک کالای لوکس محسوب میشود؛ ولی در رستورانهای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. به همین دلیل خرید زعفران کیلویی برای رستوران ها مزیتهای بسیاری برای آنها دارد و بسیار بهصرفه است. همچنین باتوجهبه مصرف روزانه و بالای زعفران در رستورانها، خرید عمده این محصول میتواند صرفهجویی قابلتوجهی در هزینههای آنها داشته باشد. آنچه برای رستورانها، مراکز تهیه غذا و کترینگها حائز اهمیت است، کیفیت زعفران است. پس برای آنها مناسب است تا زعفران را بهصورت عمده و با بستهبندی سادهتری خریداری کنند.
خرید مستقیم از تولیدکننده و حذف واسطهها، امکان دریافت تخفیفهای ویژه در خریدهای عمده را نیز فراهم میکند. همچنین خرید عمده باعث میشود محصول موردنیاز رستوران در تمام اوقات سال در دسترس باشد. شرکت زعفرانیه بهعنوان تأمینکننده عمده زعفران، با قیمتهای مناسب و شرایط ویژه، آمادگی دارد تا نیاز رستورانها به خرید زعفران باکیفیت را برآورده کند. شما میتوانید برای خرید زعفران عمده برای رستوران ها با بهترین قیمت با شماره 02144508507 تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای مشاوره تخصصی قبل از خرید عمده زعفران با تیم پشتیبانی شبانهروزی زعفرانیه با شماره 09334441286 تماس بگیرید.
ازآنجاییکه برای خرید زعفران عمده هزینه زیادی پرداخت میکنید، لازم است هنگام خرید به نکات زیادی توجه کنید تا زعفرانی که خریداری میکنید اصل و باکیفیت باشد؛ اما توصیه میکنیم در خرید زعفران فلهای حتماً از متخصصین این حوزه کمک بگیرید. افرادی که در کشت و تولید زعفران دستاندرکار هستند، بهراحتی میتوانند زعفران اصل را از تقلبی تشخیص دهند. این افراد به دلیل داشتن سابقه زیاد در مورد خرید و فروش زعفران انواع مختلف زعفرانهای تقلبی را دیدهاند و با روشهای تشخیص زعفران اصل از تقلبی آشنایی دارند؛ ولی بهطورکلی مواردی هستند که به شما در تشخیص زعفران اصل کمک میکنند. مواردی را که میتواند در خرید زعفران فله به شما کمک کند در زیر آوردهایم:
توجه به شکل و ظاهر و رنگ و بو
ظاهر و بوی زعفران در تشخیص اصل بودن آن اثر بسزایی دارد. زعفران اصل شکننده است و بهراحتی پودر میشود، رنگ آن قرمز یکدست بوده و رنگهای دیگر در آن دیده نمیشوند. در صورت مشاهده رشتههایی با رنگهای غیر از سرخ، این احتمال وجود دارد که مواردی مانند کاکل ذرت با استفاده از رنگهای مصنوعی، رنگ شده و با زعفران مخلوط شده باشد. بهطورکلی استفاده از رنگهای مصنوعی در زعفرانها بسیار رایج است و روشهای گوناگونی برای تشخیص آنها وجود دارد.
زمان انتشار رنگ زعفران خالص در آب: رشته های زعفران را در یک ظرف کوچک آب قرار دهید. حداقل 15 دقیقه صبر کنید. زعفران واقعی آب را بهآرامی زرد میکند. تغییر رنگ ممکن است یک ساعت طول بکشد. نکته آن است که کلالههای اصلی زعفرانرنگ قرمز خود را پس از تغییر رنگ آب هم حفظ میکنند؛ اما اگر آب بلافاصله تغییر رنگ دهد یا قرمز شود یا تغییر رنگ ندهد یا رشته های زعفران رنگ خود را از دست بدهند، باید بدانید که این ماده زعفران واقعی نیست.
واکنش زعفران اصلی در جوششیرین: برخی از متخصصین امر پیشنهاد میکنند که زعفران و جوششیرین را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید و سپس آب را روی مخلوط بریزید؛ اگر مخلوط به رنگ زرد درآمد، این ماده، زعفران واقعی است.
زعفران خوب، تکههای بههمچسبیده ندارد و انتهای کلالههای آن سفید نیست و سهشاخه کلاله از هم کاملاً جدا هستند. نخهای زعفران و یا بهتر بگوییم سر قلمهای کلالهها به شکل شیپور هستند؛ بنابراین، اگر مشاهده کردید که یک سر کلالهها تنها ازیکطرف برآمده هستند، نشان از جعلی بودن زعفران دارد. اگر زعفران واقعی را بین انگشتان خود بمالید، پوست شما زرد یا نارنجی میشود. درحالیکه زعفران بوی شیرینی میدهد؛ اما طعم آن کمی تلخ و یا گس است. بوی زعفران نیز علاوه بر ظاهر آن به شما کمک میکند تا تقلبی بودن یا اصل بودن آن را تشخیص دهید. بسیاری از افراد بوی زعفران را شیرین توصیف میکنند؛ اما در واقع، زعفران خالص بوی مشخصی که کاملاً شیرین باشد، ندارد. برخی از تولیدکنندگان زعفران عطر و بوی زعفران واقعی را “ترکیبی از خاک، توتون، وانیل، عسل، شیرین نمکی” توصیف میکند.
زعفرانهای موجود در فروشگاه زعفرانیه بهصورت مستقیم از بهترین مزارع با کنترل کیفیت و رعایت استاندارهای بهداشتی با بستهبندیهای مناسب عرضه میشود. به همین دلیل میتوانید با اطمینان خاطر از اصل بودن زعفران و درجه یک بودن محصول، مرغوبترین زعفران عمده را از زعفرانیه تهیه کنید.
- مریم م
- ۰ ۰
- ۰ نظر